2017. június 20., kedd

Ízelítő a régi kreálmányaimból

Arra gondoltam, mielőtt nekiesnék és elárasztanám a blogot a legfrissebb vagy épp nem friss, de soha közzé nem tett saját készítésű ékszereimmel, összeszedek és megmutatok néhányat a régi kreálmányaimból, hogy látszódjon, mikkel is szoktam ügyködni, milyen a stílusom, mire számíthattok tőlem. (Meg azért is, mert még kicsit ijesztő ez az üres felület, aminek számomra mégis van múltja, nem is tudom, hogyan fogjak neki.)
Sajnos, amit meg akartam valósítani, azt meg is valósítottam az elmúlt években, egyre ritkább az ihlet, de azért kerülnek még ki jó kis dolgok a kezeim közül, és bár ritkábban és kevesebb dolgot alkotok, azokkal egyre elégedettebb vagyok.

Szóval, mutatom, mit alkottam, mióta rákaptam az ízére - ez egyébként akkor történt, amikor majd 10 év után abbahagytam a sportot, de még nem találtam mást és bele kellett ölnöm valamibe az energiáimat, kreativitásomat, önmagamat. A legelső nyakpántomat 2011-ben készítettem, és ebben a válogatásban nem szerepel. Mivel rengeteg ékszerem van, igyekeztem a jobban sikerülteket, a kedvenceimet kiválogatni, sajnos van olyan, ami kimaradt, de majd csak találkoztok vele más formában.


Van néhány ékszer, amit még a régi blogon sem mutattam meg,
szerintem azokkal folytatom :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése