2017. szeptember 28., csütörtök

A-England kívánságlista

Ez az ősz a szanálásé. Kiszanáltam két szatyornyi ruhát, tucatnyi sminkcuccot, meg a körömlakk készletem felét. Nem túlzok :) a kolléganőim segítségével utóbbiakból végül csak kettő maradt nálam, aminek nagyon örülök - mellbevágó élmény volt szembesülni azzal, hogy a termékek, amikért az üzletben még megvadultam, és nem volt olyan opció, hogy otthagyjam őket, most, megválva tőlük, semmilyen érzést nem váltottak ki belőlem. Az elmúlt években (bár nem tudatosan emiatt) nem is vásároltam újabbakat, egyszerűen már nem csavarja el a fejem semmi - kevés kivétellel. A-Englanddel még mindig kilóra meg lehet venni.


Az áraik szerencsére kijózanítják az embert, de ez az a márka, amire hajlandó vagyok költeni. Egyszer-egyszer, karácsonykor vagy a szülinapomra. Inkább erre, mint öt másik, olcsóbb darabra, csak úgy random. Sötét tónusok, különleges árnyalatok, egyedi témák... minden körömlakk maga a megtestesült költészet, romantika, vagy gótikus regény.Amilyen erős és józan vagyok, nemcsak, hogy ellenálltam, de mindössze három lakk került fel a kívánságlistámra. De milyen három :)

The Blessed DamozelRetinaégető, metálos ultraviola. A Heavenly Quotes kollekció része, Dante Gabriel Rosetti verse ihlette.

Incense Burner


Újabb Rossetti által ihletett darab, a márka egy kollekciót szentelt Perszephoné-festményének.

Nocturne


A kedvencemet hagytam a végére, bár képen sajnos ez a holografikus, vörössel megszórt fekete tűnhet a legunalmasabbnak a három közül. Ez is egy festmény-ihlette kollekció része (John Singer Sargent: Carnation, Lily, Lily, Rose).

Ha jó leszek, egyet talán kapok magamtól karácsonyra :$ ^^
Ismeritek a márkát?

2 megjegyzés:

 1. Nem ismerem a márkát. Mármint hallottam már róla, de még nem próbáltam.
  Ez a Nocturne érdekesnek tűnik. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csodásak, én odáig meg vissza vagyok értük, csak alig merem használni őket, különleges alkalmakra tartogatom őket :)

   Törlés