2017. szeptember 6., szerda

A régi zenekaros póló új élete

Annie Öcsém pólói sorozata óta azon merengtem a nyáron, mit lehetne kezdeni a régi pólóimmal. A bandák egy részét már nem hallgatom (annyit), és amikor régit írok, akkor azt úgy értem, nagyon régi, formátlan, lyukas, kifakult, főleg kifakult... még a Perwoll Black Magic előtti érából származnak, pont a kedvenc Nightwish pólómat a legnagyobb jóindulattal sem lehet már feketének nevezni. Az Iron Maiden pólómat viszont nagyjából igen, és emlékszem, ez volt az első olyan zenekaros pólóm, ami jó is volt rám, persze a női szabás elterjedésétől még mindig messze voltunk, de legalább nem lógott. Veszprémben vettem, több mint tíz évvel ezelőtt, emlékszem, hogy 2006-ban ebben szilvesztereztem.


Sokat is hordtam, aztán még többet pihent a szekrényben, és bár azt hittem, a molyok csak a spájzunkra utaznak, talán mégsem, legalábbis megrendítően sok lyuk díszíti, aztán ki tudja, talán magától produkálta. Mivel én nem vagyok olyan profi, mint Annie, a Pinterestet kezdtem el bújni hülyebiztos egyszerű leírások és inspiráció után, és ennél a pinnél kötöttem ki. Laza, kisebb csavarral a vállán, nekem való.


A vállai szinte egy az egyben ezt is követik, a nyakkivágás kisebb lett és a csomókat pár öltéssel is rögzítettem, illetve feleslegesnek éreztem szegecselni (ez ügyben mondjuk még lehet, hogy meggondolom magam). Valamit szerettem volna kezdeni az aljával is, és a lyukak miatt végül úgy döntöttem, adjunk neki - vagyis kapott még több lyukat és hasítékot, amiből jutott a nyakkivágáshoz is, csak az összhang miatt.


Egész csinos lett a maga módján :)

4 megjegyzés:

 1. Egész jó lett, sőt.
  Én még abban a fázisban vagyok, hogy vadászok egy pólót, abból, ami otthon van, kábé semmit nem tudok csinálni. Egy hatszor akkora Ramones-os pulcsi, mint én. Szóval, előbb túrok egy pólót, és fejben már megvan, mit szeretnék. De lehet, kettő lesz, és ezt az ötletet felhasználva, két póló kell majd. Tényleg jópofa. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik :)
   Szívem szerint most én is vennék párat, csak hogy átalakíthassam őket, szóval értelek :) és mire gondoltál, mit kezdesz majd vele?

   Törlés
 2. Na,megtaláltalak:) Olvaslak:)

  felirtakoztam:)
  Kár a másik blogért.

  neon-rider-world.blogspot.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, szuper, örülök Neked. Köszönöm ^^
   Kicsit szerintem is, de most azért jobb így. Igyekszem áthozni ezt-azt, hogy a kis lelke megmaradjon, majd meglátjuk.

   Törlés