2017. november 24., péntek

Új melltartóhoz új öv is kell

Nagyon benne vagyok a táncos tartalmakban, bocs :) de ezt már szerettem volna pótolni. 


Nem tudom, hogy szerencse vagy nagy kár, hogy nem láttok, amikor kreatívkodok, de vannak állapotok, amiket nem tudok szavakkal visszaadni. Nem tudom elmondani, hogy kínlódtam, mikor nem akart eszembe jutni, hogyan díszítsem az új hastáncos melltartómat, hogyan pakoltam elő akkurátusan az összes díszt, hogy aztán csak nézegessem a melltartót és végül elpakoljam az egészet. És azt sem, hogyan pörögtem fel, amikor már az utolsó simításain dolgoztam, hogy alig készült el, én fejben már a hozzá illő övet terveztem. Nem bírtam magammal, nem tudtam leállni. Sőt, az egyik kagylós, virágszerű díszt már rég megvarrtam, csak úgy, és mivel ugyanilyen gyöngy került a melltartóra is, szinte adta is magát a dolog.


Amiben még biztos voltam, az a forma, szerettem volna egy kis ívet, hogy könnyebben rásimuljon a csípőre, ezért két darabból állítottam össze. Nem lett az igazi, de azért jobb, mintha teljesen egyenes lenne. Tuti volt ugye a két kagylós dísz, és a szalag (amit a melltartóhoz vettem, de végül nem használtam fel), több övet láttam ilyen megoldással, megtetszett. És persze a karikák, ezeken fűzi át az ember a zsinórt (valamilyen pamutos szalagot), oda sem kell rögzíteni, csak el ne hagyjam. Inkább a díszítés okozott némi fejtörést.


Eleinte nagyon sajnáltam, hogy nem tudom ugyanúgy díszíteni, mint a melltartót (kifogytam néhány díszből, és ki tudja, mikor tudom pótolni őket), nagyon sokat kattogtam ezen, de végiggondolva nem is baj, épp azt szeretem a törzsi fúzióban, hogy nem kell mindennek, a legapróbb részletekig passzolnia, belefér az egyediség, és ha ugyanúgy díszítem, mint a melltartót, akkor úgy éreztem volna, hogy csak együtt működnek, külön-külön nem. Viszont így mások, mégis passzolnak. Kapott fém és sima kagylókat, zöld gyöngysort és érméket. Nem sokat, de elég is ennyi.

Egyszer már volt rajtam, nyomja a csípőcsontomat,
de kit érdekel :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése