2018. február 24., szombat

Az első törzsi hastáncos est

Nagy dolog készül itt. Joós Judit, a magyarországi törzsi hastáncosok anyukája, estet szervez holnapra. Na nem ez a nagy dolog, ez elég gyakori, szoktak lenni önálló estek, jótékonysági rendezvények és olykor versenyek is. Ez épp egy jótékonysági est, és dobpergés... duózunk rajta Bogival ^^

Mint mindig, most is azonnal meghívták Bogit, Ő mindenképp ment volna szólóval, de szeretne ilyenkor minket is vinni, és ez egyszerűen nem akar összejönni mostanában, szinte sosem érünk rá mindannyian, amit persze elfogadok, de bánok is. Szeretem az ilyesmit, szeretnék ebben a közegben táncolni, benne lenni a magyar törzsi hastáncos életben. Most lesz rá lehetőségem, mert nem sokkal azután, hogy nyugtáztuk, hogy nem megyünk csoportosan, Bogi megkérdezte, lenne-e kedvem összerakni egy duót és elmenni vele ^^Óriási dolog ez nekem, nem gondoltam volna, hogy Bogi így tervez velem, nem tudtam, mennyire tart jónak vagy sejti-e, hogy én vágyom erre. Igyekszem jól teljesíteni az órákon, fejleszteni magam, gyakorolni és úgy dolgozni, hogy tudja, hogy számíthat rám, de remélni sem mertem, hogy valami ilyesmi lesz belőle. Emlékszem, év elején az egyik óra úgy alakult, hogy kettesben voltunk Bogival, és nagyszerű volt, intenzív, mint egy magánóra, király zenékkel, köztük a duóéval, ami nagy kedvencem és ezt Ő is tudja :) konkrétan ezután kérdezett meg. Azon felül, hogy az egómnak mennyire jó érzés, csodás fejlődési lehetőség is, intenzív és hosszú órákat táncoltunk együtt a koreográfia összeállítása és begyakorlása közben, és minden koreó hozzátesz az ember eszköztárához is. Az pedig, hogy a lányok milyen kedvesen reagálták le az egészet, hogy hogyan tudunk örülni egymás sikerének, olyan dolog, amiért szintén nem győzök hálát adni.

Egy élmény volt összerakni a táncot, ugyanolyan volt, mint amikor négyen dolgozunk, mégis teljesen más, nem is tudom elmondani. És olyan könnyen ment, olyan gördülékenyen dolgoztunk együtt, fel voltam rá készülve, hogy az elején esetleg nehezebben megy, egymásra kell hangolódnunk, biztosra vettem, hogy lesznek részek, amiket nem használunk fel végül, de nem... Összejöttünk, bemelegítettük és csináltuk. És ez tényleg legyezgetni az egómat.


Remélem, a szólómmal is így lesz :) de ez egy későbbi történet, egyelőre a vasárnap miatt izgulok, szeretnék jól teljesíteni és meghálálni Boginak, hogy bizalmat szavazott nekem.


Szorítsatok :)

2 megjegyzés: