2018. február 20., kedd

Kedvencek - január

Mielőtt elmaradna :)

Olvasnivaló


Illene a Gépnarancsot mondanom, de a vége és úgy általában a harmadik etapja egy kicsit összekuszálta az egyébként szépen érő gondolataimat, és nem tudom, végső soron valami más élményt kaptam, mint amire számítottam. Na nem mintha az utolsó Vaják-kötettel nem ez lenne a helyzet, kihagyott ziccerek sokasága, és kissé elkapkodottnak is látszik néhol, de annyira, annyira jó volt olvasni, úgy imádtam a szerkezetét, és olyan teljesnek érzem most az egész történetet, ha rágondolok, hogy igen, ez volt a kedvencem, és nagyon hamar újrázni fogom az egész sorozatot.

Néznivaló


Sci-fiként ugyan nem kell komolyan venni, de amilyen középszerűnek írta le a kritka az Utazókat, rosszabbra számítottam. Pedig egész jó kis film, csak hát, szemet kell hunyni pár dolog fölött... ha ez sikerül, akkor egy kellemes, szórakoztató, nyálmentes romantikus filmet kapunk, amihez izgalmas adalék, hogy úgy egyébként az űrben játszódik. Lusta vasárnapokra tökéletes.

Hallgatnivaló


Minden januárban megrendezésre kerül Pécsen a Made in Pécs fesztivál, ahol két napon keresztül megy a zene, szerte a városban. Tényleg, hat-nyolc szórakozóhelyen, reggeltől hajnalig, húsz perceket játszik egy-egy banda, és mindez ingyen :) Idén elsősorban egy kedves régi ismerősöm bandáit szerettük volna hallani, ezek a Perfect Symmetry és a Soulmirror. A Soulmirror húsz perce az este fénypontja volt számomra, de a Perfect Symmetry is kegyetlen jó volt, és mindenképp olyan anyagot szerettem volna mutatni, amin Kata énekel. Márciusban közös koncert, alig várom :)

Mik voltak a Ti kedvenceitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése