2018. március 3., szombat

Agancs és rózsa medál

Lerovok egy régi tartozást :) ennek a medálnak instán már volt alkalma debütálni, úgyhogy piszkálta egy ideje az agyamat ez a bejegyzés (főleg, hogy időtlen ideje csináltam egy piszkozatot, nehogy elfelejtsem), kreatív téma pedig amúgy is rég volt már. #vállvereget


Az agancs alakú függő egy régebbi giga ékszeralkatrész rendelésből való, annyira szép, teljesen elvarázsolt. Ötletem viszont nem volt rá, vagyis ami adódott, csak a fejemben tetszett, és hiába álltam neki, hogy most én akkor ezzel alkotok valamit, semmi se volt jó. Nyafi lettem (ilyenkor mindig nyafi leszek), elkezdtem feltúrni az alapanyagos dobozt, egyszer csak egymás mellé kerültek a rózsával és végre tudtam, hogy jó lesz. A rózsa a rövidáruból származik, az utolsó darabos kosárkában találtam, nem tudtam otthagyni. Szerelőpálcát húztam át rajta, annak a két hurkához kapcsolódik az agancs és a medáltartó. Nem tudom, régebben miért nem használtam medáltartót, annyival jobban néz ki, mint egy sima szerelőkarika :)


Sokáig nem tudtam eldönteni, illik-e hozzám... Nagyon tetszik, enyhén dark mori érzetű, ami bejön, de valahogy nem mindig tudom hordani (ugyanez volt a kételyem néha a csont medállal is), és ez fura volt. Aztán szép lassan megszerettem, megtanultam ráhangolódni, igazából az egyik kedvencemmé vált :)

2 megjegyzés:

  1. Szerintem szép, finom, puha, lágy csipkeruhával éppen úgy el tudom képzelni, mint egy abszolút minimalista nadrág plusz garbóval :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy tetszik :)
    Hordhatónak bizonyult, igazából tényleg feldob bármit.

    VálaszTörlés